4 uundværlige Microsoft-programmer til din virksomhed

Som virksomhed kræver det sin mand at holde sig up-to-date med udstyr. Det kræver både fysisk og teknisk udstyr at kunne udføre sit job, og inden for ethvert erhverv findes programmer, som gør jobbet nemmere. Det kan imidlertid være svært at finde ud af, hvad der skal vælges. Microsoft hjælper dig og din virksomhed på vej, og derfor er der nedenfor samlet en oversigt over fire programmer, som du nok vil få brug for.

Outlook bliver din bedste ven

En samlet oversigt over dine ansattes mail er en nødvendighed, hvis der skal være klar, god kommunikation mellem dine ansatte og jeres kunder. Ét forenet, samlet mailprogram som eksempelvis Outlook sørger for sammenhæng i din virksomhed, og så sparer det dig både for tid og penge.

Word er nødvendig i enhver virksomhed

Uden Microsoft Word vil du ende i problemer før eller siden. Uanset anledning vil der på et eller andet tidspunkt dukke et Word-dokument op i din mail, og uden programmet kan du ikke få lov til at se indholdet. Word er desuden det perfekte redskab til at forfatte vigtige meddelelser til dine ansatte, lave opslag, vagtplaner – det hele.

Excel opbevarer alle dine tal

Excel er et nødvendigt program til dig, som sidder med tal på kontoret – eller hvorend du befinder dig. I Excel kan du danne dig en oversigt over, hvad dine udgifter eller indtægter samlet er. Et Excel-ark er også et glimrende redskab til at lave vagtplaner, oversigt over arbejdstider m.m.

En oversigt, som siger spar to

Microsoft Dynamics 365 er et virksomhedsprogram, der virkelig giver dig hele oversigten på én gang. Programmet bruges som et middel til at få bedre forståelse og optimere kundeforhold og -kommunikation. Gennem optimeringen af disse vil det lande virksomheden flere kunder. Dynamics CRM fra Microsoft er fremtiden indenfor virksomhedsledelse.