Dynamics AX Power anvendelsesområder

 

Der stilles hele tiden større og mere komplekse krav til de enkelte virksomheders IT systemer, da der hersker stor konkurrence på markedet efter kundernes gunst. Virksomhedens beslutningstagere får dagligt flere oplysninger og nyheder, der skal analyseres og vurderes, så man hurtigt kan behandle denne mængde data og udtrække de vigtigste, der skal præsenteres på en overskuelig måde, så andre nemt kan sætte sig ind i situationen. I dag går man desuden i stigende omfang over til cloud-baserede software løsninger, da man derved altid har online tilgang til disse, flere brugermuligheder samt automatisk backup og opdatering. Her kommer der en nærmere beskrivelse af Microsoft programmet Dynamics AX Power BI, der er et af markedets mest udbredte og universelt anvendelige analyse- og præsentationsværktøjer.

Hvad er Dynamics AX Power BI?

Faktisk har Microsoft udviklet en hel familie af softwareværktøjer, der kaldes for Microsoft Dynamics. Programmet Microsoft Dynamics AX Power BI står for Business Intelligence, og her er tale om et cloudbaseret analyseværktøj, som kan udtrække og behandle data, så man til enhver tid er i stand til at visualisere og analysere sine data gennem visuelle skærmbilleder fra sin terminal. Det kan være enormt tidskrævende og uoverskueligt, hvis man manuelt skal gennemgå mange tal og tabeller, og Dynamics AX Power BI kan derfor være en stor hjælp til at opnå indsigtsfulde og stærke analyser gennem visualiserede datasæt.

Dermed kan du og dine kollegaer meget hurtigere og nemmere foretage bedre og mere effektive beslutninger. Man opnår dels et 360 graders overblik over alle relevante måleparametre i realtid, og desuden bliver alle dataene lagret centralt. Dermed er det muligt at tilgå disse data fra både pc, tablets og mobiltelefoner, og dataene er naturligvis kompatible med Microsoft Office standarden. Dataene kan endvidere nemt udveksles med ERP-løsninger som for eksempel det udbredte system Microsoft Dynamics AX. Man kan med Power BI nemt skabe rapporter, der kan trækkes ud efter behov. Dermed er Dynamics AX Power BI et effektivt værktøj til teamarbejde, hvor man deles om mange data, der skal analyseres og præsenteres blandt medarbejderne.

Sådan kommer man i gang med Dynamics AX Power BI

Såfremt flere af virksomhedens medarbejdere i forvejen er Microsoft certificerede, så kan man selv installere og tilpasse Microsoft Dynamics AX Power BI, men mange mindre og mellemstore virksomheder bør nok først konsultere en specialist på området som eksempelvis AlfaPeople, der har som hovedområde at rådgive og tilpasse software løsninger for virksomheder, der har behov for IT systemer indenfor analyse og præsentation af store komplekse datamængder. Dette universelle softwareværktøj henvender sig fortrinsvist til forretningsanalytikere og andre fagfolk, der har brug for disse funktioner:

  • Import af data
  • Oprettelse af data
  • Generering af stærke visuelle rapporter
  • Skabe individuelle indholdspakker efter behov
  • Give adgang til data og rapporter fra alle enheder
  • Kundeservice og kundeinteraktion
  • Produktion
  • Økonomi
  • HR