Find nye kunder og skab vækst i din virksomhed

For at opbygge en succesfuld og rentabel virksomhed, er det essentielt at have en række kunder. Derudover er det vigtigt at tiltrække flere kunder for at skabe vækst i virksomheden – det er med til at sikre virksomhedens overlevelse og gøre den stærkere i forhold til konkurrenterne. For at opnå dette, er det vigtigt at foretage en brancheanalyse.

Sådan kan du nemmere finde nye kunder

Det er ikke altid helt nemt at finde nye kunder til virksomheden. Det er nemlig vigtigt, at kunderne stemmer overens med jeres profil. Det kan være en tung opgave at løfte at finde klienter, indenfor virksomhedens målgruppe.
Bisnode er en af de førende data- og analysevirksomheder i Europa og med deres brancheanalyse program ’Navne og Numre’, bliver det meget nemmere at finde nye kunder, der matcher jeres målgruppe, ved hjælp af smarte segmenteringsmuligheder.

I ’Navne og Numre’ brancheanalysen findes der også en overvågningsfunktion, der vil hjælpe dig med at holde dig opdateret inden for din branche. Du vil altså få nyheder om de virksomheder og kontakter, der er essentielle for din virksomhed. På den måde vil du altid være et skridt foran, og du slipper for at spilde din tid med ukorrekte informationer, såsom en forkert adresse, telefonnummer eller lignende.

Denne strukturerede måde at arbejde med research og udvælgelse af klienter på, gør det lettere for virksomheden at opnå succes – en struktureret arbejdsgang er altid mere favorabel.

Lær mere om fordelene her

Du kan lære meget mere om fordelene ved ’Navne og Numre’ samt Bisnodes andre services og produkter gennem deres hjemmeside. Her finder du blandt andet ti tips til at finde nye kunder, og du bliver guidet igennem brugen af ’Navne og Numre’ samt alle fordelene det vil medføre virksomheden.

Det er desuden muligt at teste brancheanalyse løsningen gratis med ’Navne og Numre Erhverv’, hvis du gerne vil prøve det af, inden du dedikerer dig helt.