Hvorfor bruge cloud i virksomheden?

Cloud, eller skyen som det også kaldes, er blevet det helt store inden for IT-verdenen. Vigtige programmer og software kan flyttes til cloud, så både dig og dine medarbejdere kan få adgang til det overalt. Hvis du ikke føler, din virksomhed er klar til at bruge skyen, kan du godt tro om igen – for benytter du dig af software og IT-udstyr i din virksomhed, er virksomheden klar til det. Hvilke fordele der er forbundet med at bruge cloud, får du i indlægget her.

Hvad er cloud?

Inden beskrivelsen af fordelene, er det vigtigt at forstå, hvad cloud egentligt er for en størrelse. Det kan være svært at forklare helt nøje, men kort fortalt hænger det således sammen: hvis din virksomhed benytter en eller anden form for væsentlig software, som foregår lokalt på computerne og forbindes til en server i virksomheden, er det her, cloud kommer ind i billedet.

For med en cloudbaseret løsning, vil softwaren være placeret på internettet, hvormed både dig og dine medarbejdere vil kunne få adgang til det hele døgnet rundt.

Hvad er fordelene ved at bruge cloud?

  1. Den første klare fordel ved at bruge cloud i din virksomhed er, at du ikke kommer ud for at skulle bruge unødvendige udgifter til både servere og strøm, hvilket er en post, der hurtigt kan løbe op i mange penge.
  2. Den anden fordel ved at anvende cloud er, at du og dine medarbejdere nemt kan få adgang til applikationer og software – uanset hvor de er. Det er praktisk og effektivt.

Overordnet set er det derfor en effektiv og optimerende løsning for din virksomhed, hvor du kun betaler for det, du rent faktisk har brug for. Det kan i sidste ende spare dig og din virksomhed for mange penge – og hvem siger nej tak til det?